De Spelregels

Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. Laat vooral blijken als je het er niet mee eens bent, ik kan het waarderen. Om te kunnen reageren, moet je éénmalig je naam en e-mail adres aanmaken. Je e-mail adres zal niet door mij  worden gebruikt, doorgespeeld of verkocht.

Ik gebruik meestal alleen de voornamen van mensen, met uitzondering van publieke figuren. Mocht je bij voorkeur ook liever niet bij voornaam vermeld worden, dan graag een berichtje naar info@vroegopzondag.nl. Ik zal er daarna rekening mee houden.

Met de zoekfunctie (rechtboven) kun je makkelijk bepaalde onderwerpen terug vinden. Typ maar eens ‘van Gaal’ of ‘Kwalbert Verlinde’ in, dan krijg je aardig wat resultaten.

Racistische, grove of seksistische reacties worden meteen verwijderd. Ik behoud me het recht voor om dan je e-mail adres te blokkeren, zodat je niet meer kunt reageren. Je allereerste reactie wordt eerst door mij beoordeeld, ook om spam te voorkomen. Het is ook geen forum-site zoals geenstijl.nl, dus eindeloze welles-nietes discussies worden niet gewaardeerd en onderbroken. Ik zou het jammer vinden als het gebeurt, maar het moet wel leuk blijven.

Delen van mijn columns mag altijd. Je kunt de Social Media-buttons gebruiken om makkelijk de link te maken naar je eigen Facebook, Twitter of LinkedIn. Als je (delen van) de teksten wilt gebruiken, heb ik daar geen bezwaar tegen. Bronvermelding (www.vroegopzondag.nl) wordt op prijs gesteld.

Mocht je vragen of suggesties hebben die je persoonlijk wilt stellen, stuur dan een e-mail naar : info@vroegopzondag.nl. Het kan soms een dag of wat duren voor je antwoord krijgt.

Veel leesplezier!

Frank